بزرگترین كارخانه تن ماهی در خاورمیانه

بزرگترین كارخانه تن ماهی در خاورمیانه

بزرگترین كارخانه تن ماهی در خاورمیانه

بزرگترین کارخانه تولید تن ماهی کشور در سطح خاورمیانه با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در شهرستان ساوه راه اندازی شد.

به گزارش مدل کودک به نقل از مهر، مدیر این واحد تولیدی شنبه گذشته در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عملیات راه اندازی کارخانه از ۲ سال پیش آغاز و امروز به صورت رسمی تولید تن ماهی شروع شد. این کارخانه به مساحت ۶۰۰/۵۱ متر مربع معادل ۱۶/۵ هکتار حالا با ۵۰ درصد از ظرفیت اصلی خود در حال فعالیت است و زمینه ایجاد اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر را فراهم نموده است.
شیرعلی مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت اضافه کرد: سردخانه موجود در این کارخانه توان برودتی به میزان منفی ۲۲ درجه سانتیگراد را داراست و شامل ۲ سالن مجزا به مساحت ۶۲۴ متر مربع با ظرفیت ۶۰۰ تن برای نگهداری ماهی تن ورودی به کارخانه است. همینطور یک سردخانه مجزا به مساحت ۶۳ متر مربع برای انبارش ضایعات خشک و تر ماهی مورد مصرف در خط تولید را داراست.
وی ابراز امیدواری کرد که تا آخر سال این واحد تولیدی بتواند، با تمام ظرفیت پیشبینی شده فعالیت کند و تعداد نیروهای شاغل در خط تولید این کارخانه به ۴۵۰ نفر افزایش یابد.

به گفته مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت، راه اندازی خطوط بسته بندی لوبیا و بادمجان هم در این کارخانه در دستور کار است که در این بخش هم ۱۵۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.
شیرعلی تصریح کرد: این واحد تولیدی بزرگترین کارخانه تن ماهی کشور است که فقط در یک شیفت می تواند ۶۰ تن تولید داشته باشد و از نظر تجهیزات و وسعت هم در زمره بزرگترین واحدهای تولیدی تن ماهی بشمار می رود.
وی با تکیه بر این که مسؤلان و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس باید بتوانند زمینه چرخه تأمین ماهی در کشور را فراهم نمایند، اظهار داشت: در برنامه دراز مدت پیشبینی شده مقرر است بخشی از تولیدات این واحد تولیدی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شود اما حالا با مشکل واردات ماهی مواجه هستیم و اصلی ترین خواسته ما رفع این مانع است.
یکی از عمده ترین تفاوت های کارخانه تن ماهی طبیعت با دیگر کارخانه های فعال بررسی آزمون های هیستامین TVN و کشت کلی میکروبی بر روی تمامی ماهی های ورودی است، همینطور سیستم شستشوی پیشرفته و سیستم مه پاش فعال در این کارخانه بر مبنای استانداردهای جهانی در مصرف حداقل آب و حداکثر رطوبت دهی خروجی می دهد.
مهندس شیرعلی ضمن اشاره به این که استفاده سیستم روتاری روغن ریز و آب نمک ریز مجهز به ترمومتر و بریکس متر که یکنواختی کیفیت تولیدی را به همراه دارد و همچون شاخصه های این کارخانه است، اضافه کرد: حذف گاری های دستی حمل فیله به قسمت پاک کنی با ساخت و نصب کانوایر برای سهولت در انجام کار از دیگر مزایای این واحد تولیدی است.

مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت از استقرار اتوکلاوهای کارخانه به صورت افقی که سبب حمل و نقل آسان و عدم شکستگی فیله ماهی در قوطی می شود بعنوان تفاوت های شاخص این کارخانه با سایر رقبا عنوان نمود و اظهار داشت: طراحی و اجرای سیستم مانیتورینگ خطوط تولید برای پایش و کنترل محصوالت در جهت کیفیت محصول از دیگر مزایای این کارخانه است.
بنابرگزارش اگروفودنیوز، تن ماهی طبیعت از بهترین ماهی های گیدر تولید می شود که این ماهی همچون مرغوب ترین گونه های ماهی تن است که در آب های نیمه سطحی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری اقیانوس های سراسر جهان زندگی می کند.
در فرآیند تولید تن ماهی طبیعت تمام مسائل بهداشتی و تمامی استانداردهای لازم جهت تولید محصول با کیفیت رعایت می شود، همینطور رعایت وزن آبکش مطابق جدول محصول و رعایت حقوق مشتریان از نکات مهم و قابل توجه این برند است و به دلیل استفاده از روش استرلیزاسیون به هیچ عنوان از مواد نگهدارنده استفاده نمی گردد. تن ماهی طبیعت دارای چهار طعم متفاوت می باشد.
گفتنی است شرکت صنایع غذایی طبیعت سبز پارس کهن (میهن) در زمینه تولید انواع محصولات برنج، روغن خوراکی، رب گوجه فرنگی و چای هم فعال است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

منبع:

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~