ضوابط مالی ثبت نام مدارس اعلام شد نحوه دریافت وجوه مجاز توسط مدارس

ضوابط مالی ثبت نام مدارس اعلام شد نحوه دریافت وجوه مجاز توسط مدارس

ضوابط مالی ثبت نام مدارس اعلام شد نحوه دریافت وجوه مجاز توسط مدارس

مدل کودک: به سبب دستورالعمل ثبت نام دانش آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، گرفتن هرگونه وجه به استثنای وجوه مربوط به «بیمه دانش آموزی»، هزینه «کتب درسی» و «لباس کار» در هنرستان ها، خارج از ضوابط این بخشنامه، توسط مدیران مدارس ممنوع می باشد.
به گزارش مدل کودک به نقل از ایسنا، مقررات مالی ثبت نام دانش آموزان در مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به این شرح است:
۱- به استناد ماده ۱۳۳ بخشنامه اجرائی مدارس، در مدارس دولتی گرفتن هرگونه وجه به استثنای وجوه مربوط به بیمه دانش آموزی و هزینه کتب درسی و لباس کار در هنرستان ها، خارج از ضوابط این بخشنامه، توسط مدیران مدارس ممنوع می باشد. دریافت یا اعطای کمک های داوطلبانه مردمی در خارج از فصل ثبت نام مدرسه، بلامانع است.
– نرخ بیمه حوادث و مازاد درمان دانش آموزان برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، بصورت علی الحساب و برمبنای نرخ سال قبل است.
– مطابق شیوه نامه سفارش و توزیع کتاب های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به شماره ۱۰۱/۴۷۱ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۶، بهای کتاب های درسی برای ثبت سفارش گروهی فقط برمبنای قیمت های ثبت شده در پشت جلد کتاب (ثبت شده در سامانه مربوط) بوده و دریافت هرگونه وجه اضافی ممنوعست.
– اطلاع رسانی نرخ بیمه حوادث و کتب درسی و نصب جدول مبالغ موردنظر در محل ثبت نام الزامی است.
– دریافت وجوه مربوط به سرویس حمل و نقل دانش آموزان، کمک های مردمی و کارهای فوق برنامه با هماهنگی و موافقت انجمن اولیاء و مربیان مدرسه و با رعایت سایر قوانین و مقررات، فقط پس از شروع سال تحصیلی امکان پذیر خواهد بود.
– دریافت هرگونه وجه مجاز فقط بوسیله دستگاه کارت خوان یا واریز به شماره کارت مجازی یا حساب جاری با پیش شماره ۴۱۵ به نام مدرسه مجاز است و درصورتی که مدیر مدرسه مجبور به دریافت چک از والدین شود مقابل عبارت «در وجه…» شماره حساب جاری مدرسه و نام مدرسه قید گردد تا وجوه مستقیماً به حساب مجاز مدرسه واریز شود. دریافت وجه نقد و دریافت چک در وجه حامل ممنوع می باشد.
۲- مدارس هیئت امنایی از نوع مدارس دولتی شمرده می شود و دریافت هرگونه وجه (به جز وجوه مربوط به بیمه حوادث دانش آموزی و کتاب های درسی) در زمان ثبت نام در این مدارس مجاز نیست.
ضمناً درباب دریافت هزینه های خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه این مدارس که به تصویب شورای آموزش وپرورش رسیده است با رعایت دقیق مقررات بعد از شروع سال تحصیلی اقدام لازم به عمل آید.
۳-به استناد بخشنامه شماره ۶۱۲۹۸ مورخ ۱۳۹۷/۰۴/۱۱ برقراری هرگونه رابطه مالی مدارس با مؤسسات درباب برگزاری آزمون و کتاب های کمک درسی ممنوع می باشد.
۴ – پروسه استفاده از خدمات حمل و نقل دانش آموزان متعاقباً از جانب دفتر انجمن اولیاء و مربیان ارسال خواهد شد.
– دریافت هرگونه وجه بابت سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان از جانب مدیران مدارس تا زمان تعیین تکلیف نهایی وضعیت خدمات حمل و نقل دانش آموزی ممنوعست.
– مدیران مدارس استفاده کننده از سرویس روستا مرکزی (دولتی) موظف اند هنگام ثبت نام مشخصات دانش آموزان استفاده کننده از این نوع سرویس را در محل تعبیه شده در سامانه سیدا ثبت کنند تـا توسط اداره منطقه تأیید شود.
– با توجه به این که در سالهای اخیر بیشترین سوانح، تصادفات و لطمه به دانش آموزان در زمینه مدارس روستایی اتفاق افتاده است، مدیران این مدارس با هماهنگی انجمن اولیاء و مربیان مدرسه و اداره آموزش وپرورش منطقه نسبت به پیش بینی خدمات ایمن و سلامت محور برای دانش آموزان اقدام نمایند و هرگونه استفاده از خودرو های بدون مجوز و شخصی تهدیدکننده امنیت و سلامت دانش آموزان توسط والدین را به اداره آموزش وپرورش منطقه خود گزارش کنند.
۵- مدیران مدارس مجاز به عقد هیچ نوع قراردادی با تولیدکنندگان لباس فرم دانش آموزی نیستند.
پروسه نحوه تهیه لباس فرم دانش آموزان بعد از تعیین تکلیف نهایی از جانب دفتر انجمن اولیاء و مربیان ارسال خواهد شد.
– به جهت عدم تحمیل هزینه های اضافی به خانواده ها، مدیران مدارس تدبیری اتخاذ کنند که دانش آموزان بتوانند از لباس سالم و قابل استفاده سالهای پیش بهره برده و والدین در صورت تمایل با رعایت رنگ و مدل مصوبه مدرسه می توانند خود نسبت به دوخت و تهیه لباس فرزندشان اقدام نمایند.

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~