اولویت سازمان غذا و دارو در رویارویی با تکرار شرایط بحرانی

اولویت سازمان غذا و دارو در رویارویی با تکرار شرایط بحرانی

اولویت سازمان غذا و دارو در رویارویی با تکرار شرایط بحرانی

به گزارش مدل کودک، رئیس انجمن صنفی تولید، تأمین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی و دارویی، در رابطه با اولویت سازمان غذا و دارو در رویارویی با احتمال تکرار شرایط بحرانی، نکاتی را متذکر شد.
علیرضا چیذری، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسؤلان سازمان غذا و دارو، باید به این نکته توجه داشته باشند که آتش بس، صلح نیست و البته جنگ هم نیست؛ بلکه فرصتی است که برای هر دو مقطع تقویت شویم. وی با خطاب قرار دادن مسؤلان سازمان غذا و دارو، اضافه کرد: هم توان واردات و تأمین و توزیع را وزن کردید و هم توان تولید با انبار مجازی درخشان خواهد شد. چیذری افزود: کوتاهی اصلاً از شما بر نمی آید، لولای درب سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی را در آورید. وی ادامه داد: نه شرکت ها، ریالی برای خرید ارزی که از ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ رسید، دارند؛ نه اصولا اگر داشتند، ارزی تخصیص داده می شد. چیذری اظهار داشت: دست اندازهای کلیدی را با موانع و قوانین بسیار که درست کردیم، بردارید. وی ضمن اشاره به رئیس سازمان غذا و دارو و مدیرکل تجهیزات پزشکی، اضافه کرد: هر دو شما واقعا مردانه بی لغزش ایستادید و کم نگذاشتید. حالا جبهه و انبار را تقویت کنید. زیرا، آفند تجهیزات و دارو، کم از پدافند موشکی و نظامی ندارد. چیذری اظهار داشت: اگر تخصیص ها به علت کمبود ریال بسوزد، چهار ماه جایگزینش طول خواهد کشید.

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~

لینک دوستان

مطالب اخیر

دسته‌ها

مدل کودک، جایی که آخرین مدلهای لباس، کیف، کفش و اکسسوری مخصوص کودکان و نوجوانان به شما معرفی می شود. اینجا می توانید شیک ترین انتخاب ها را برای عزیزانتان داشته باشید. به دنبال خاص ترین و به روزترین مدهای کودک هستید؟ مدل کودک، انتخابی بی نقص برای خلق استایلی جذاب و منحصربه فرد برای فرزندانتان است.