استقبال بالاتر از ۲۰۸ هزار جوان از رویداد جوان سال

استقبال بالاتر از ۲۰۸ هزار جوان از رویداد جوان سال

استقبال بالاتر از ۲۰۸ هزار جوان از رویداد جوان سال

به گزارش مدل کودک به نقل از مهر، اعظم کریمی، مدیرکل طرح های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان و دبیر رویداد «جوان سال ۱۴۰۴»، با اشاره به آخرین آمار نام نویسی این رویداد اظهار داشت: تا حالا بالاتر از ۲۰۸ هزار جوان ۱۸ تا ۳۵ سال برای نام نویسی در رویداد جوان سال ۱۴۰۴ اقدام نموده اند.
کریمی درباره ی آخرین وضعیت نام نویسی جوانان اظهار نمود: بالاتر از ۲۰۸ هزار نفر وارد صفحه نام نویسی این رویداد شده اند و با پایان مهلت نام نویسی، اکنون مراحل پایانی ارزیابی جوانان در حال انجام می باشد و به زودی تعداد نفرات راه یافته به مرحله رأی مردمی اعلام خواهد شد.
دبیر رویداد جوان سال ۱۴۰۴ افزود: استقبال جوانان از این رویداد نشان میدهد ظرفیت خیلی خوبی برای شناسایی و معرفی جوانان فعال و اثرگذار در عرصه های مختلف وجود دارد و تلاش ما بر این است که پروسه انتخاب جوان سال در بخش شهرستانی، که از ۲۴ تا ۲۶ مردادماه بصورت برخط به بهترین نحو صورت گیرد.
وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد فرصت مناسبی برای شناسایی استعدادها، ظرفیت ها و فعالیتهای اثرگذار جوانان در عرصه های مختلف است و امیدواریم با همراهی جوانان و مجموعه های مرتبط، شاهد مشارکت گسترده و انتخاب شایسته ترین افراد در مراحل مختلف این رویداد باشیم.

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT

لینک دوستان

مطالب اخیر

دسته‌ها

مدل کودک، جایی که آخرین مدلهای لباس، کیف، کفش و اکسسوری مخصوص کودکان و نوجوانان به شما معرفی می شود. اینجا می توانید شیک ترین انتخاب ها را برای عزیزانتان داشته باشید. به دنبال خاص ترین و به روزترین مدهای کودک هستید؟ مدل کودک، انتخابی بی نقص برای خلق استایلی جذاب و منحصربه فرد برای فرزندانتان است.