رئیس كل بانك مركزی: تقاضایی برای نرخ های غیرواقعی در بازار ارز وجود ندارد

رئیس كل بانك مركزی: تقاضایی برای نرخ های غیرواقعی در بازار ارز وجود ندارد

رئیس كل بانك مركزی: تقاضایی برای نرخ های غیرواقعی در بازار ارز وجود ندارد

به گزارش مدل كودك رئیس كل بانك مركزی، با اشاره به اینكه باوجود اعلام نرخ های غیرواقعی، تقاضایی حتی برای نرخ های كمتر از آن در صرافی ها وجود ندارد، اظهار داشت: بانك مركزی تعادل را به بازار حواله ارزی باز می گرداند.

به گزارش مدل كودك به نقل از مهر، عبدالناصر همتی با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به تداوم ثبات نسبی بازار ارز نوشت: «بارها تاكید كرده ام كه بانك مركزی به تداوم ثبات نسبی بازار ارز و حفظ قدرت رقابت پذیری اقتصاد اهمیت ویژه ای قائل است. به نظر بنده رمز تداوم ثبات در این بازار و به تبع آن در سایر بازارها، توجه به بنیان های بازار در كنار حضور پرقدرت بازارساز برای پیشگیری از سفته بازی و نوسان گیری در این بازار است.»
رئیس كل بانك مركزی همینطور در ادامه پیام خود آورده است: « آنچه كه این روزها دیده می شود هم ناشی از عملكرد بعضی از صادركنندگانی است كه گاها به جهت جو روانی ناشی از حوادث پس از افزایش نرخ بنزین و شروع تسویه حساب های تجار با خارجیان در انتها سال میلادی، تلاش می كنند ارز خویش را با نرخ های بالاتر عرضه نمایند. بنابراین باوجود اعلام نرخ های غیرواقعی، تقاضایی حتی برای نرخ های كمتر از آن در صرافی ها وجود ندارد.»
رئیس كل بانك مركزی در بخش پایانی پیام خود هم اعلام نموده است: «بانك مركزی در این مواقع با حضور پرقدرت در بازار حواله ای ارز، عدم تعادل های مقطعی را مرتفع و تعادل مبتنی بر متغیرهای واقعی را همانند بازار اسكناس به بازار حواله برمی گرداند.»

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~

لینک دوستان

مطالب اخیر

دسته‌ها

مدل کودک، جایی که آخرین مدلهای لباس، کیف، کفش و اکسسوری مخصوص کودکان و نوجوانان به شما معرفی می شود. اینجا می توانید شیک ترین انتخاب ها را برای عزیزانتان داشته باشید. به دنبال خاص ترین و به روزترین مدهای کودک هستید؟ مدل کودک، انتخابی بی نقص برای خلق استایلی جذاب و منحصربه فرد برای فرزندانتان است.